Information om oss

Välkommen till Kukkuukids! En populär finsk webbutik för föräldrar som letar efter barnkläder till sina barn som har den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet. På Kukkuukids förstår vi att barnkläder inte bara handlar om att klä barn; det handlar om att tända deras fantasi, främja deras kreativitet och låta deras personligheter lysa genom glada tyger och lekfulla mönster. Det är också viktigt att vårt barn kan röra sig och leka fritt oavsett väder. Barntekniska friluftskläder och UV-skyddade sommarkläder är ett bra exempel på detta. Kukkuukids.fi grundades 2010 och har sålt barnkläder tillförlitligt i snart 15 år redan! Som den senaste reformen har vi utökat vårt leveransområde till övriga Skandinavien, Tyskland och de baltiska länderna.

Friluftskläder för barn

Kvalitet och hållbarhet: Vi prioriterar kvalitet i varje outfit för att säkerställa att barnens friluftskläder vi säljer tål aktiv lek. Reima, Molo, Hummel, Minymo och många andra kända barnklädesmärken tillverkar högkvalitativa barnkläder för både vinter och mellantid.

Funktionalitet: Kläderna och accessoarerna hos de barnklädesmärken vi säljer har praktiska funktioner som håller barnet bekvämt och skyddat i alla miljöer. Till exempel har utvecklingen av Reima barnkläder gjorts i 80 år!

Säkerhet: Vi prioriterar säkerheten genom att endast sälja barnkläder av högkvalitativa material och tillverkade med hög standard. Många av de märken vi säljer har kvalitetsstandarder gällande t.ex. skadliga ämnen.

Miljöansvar: Vi tror att genom att endast sälja högkvalitativa och hållbara produkter kan vi göra vår del för att minska vårt miljöavtryck. Många märken som Molo, Celavi och Reima använder också återvunnet material i sin produktion.

Populära produkter inom friluftskläder inkluderar t.ex. vattentäta overaller, toppjackor, overaller, kurahaoveraller, regnkläder och softshelloveraller och softshelljackor. Traditionella tekniska mellansäsongsjackor och mellansäsongsoveraller finns också på föräldrars inköpslistor år efter år.

Utrusta dina små äventyrare med den utrustning de behöver för att utforska världen omkring dem och skapa varaktiga minnen ute i naturen. Äventyr väntar – för varje resa börjar med rätt utrustning!

Barnleksaker

På Kukkukids tror vi att barndomen är en tid av utforskande, kreativitet och oändlig fantasi. Det är därför vi har sammanställt ett varierat urval av leksaker som väcker nyfikenhet, väcker glädje och främjar lärande genom lek. Från klassiska favoriter till innovativa nya upptäckter, vår kollektion har något för varje barn att ge sig ut på sin egen unika upptäcktsresa och roligt. I vårt urval av högkvalitativa leksaker finns produkter som t.ex från märken: Goula, Haba, Hape, Oppi&ilo och Janod.

Billiga barnkläder - kolla Outlet-utbudet!

Knappast någon blir upprörd om du lyckas hitta högkvalitativa barnkläder till ett överkomligt pris. Barnkläder från tidigare kollektioner och utgående modeller hittar du i vår Outlet-kategori. Barnkläder för tjejer och killar till mycket överkomliga priser finns också hos alla märken. Reaprodukter för barnkläder finns från alla barnklädesmärken vi säljer, såsom Reima, Molo, Levi's kids, hummel, Celavi, Minymo och Creamie. Köp barnkläder billigt online, vi levererar din beställning snabbt!

Kukkuukids, FacebookKukkuukids, Instagram
tech
Kukkuukids
Kukkuukids
Oravatie 7 A
FI-02270, Espoo
FINLAND
045 3166855
asiakaspalvelu@kukkuukids.fi
2003705-4
Paytrail