Tietoa meistä

Tervetuloa Kukkuukidsille! Suosittuun suomalaiseen verkkokauppaan vanhemmille, jotka etsivät lastenvaatteita lapsilleen joissa on täydellinen yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä. Me Kukkuukidsillä ymmärrämme, että lasten vaatteissa ei ole kyse vain lasten pukemisesta; kyse on myös heidän mielikuvituksensa sytyttämisestä, luovuuden edistämisestä ja heidän persoonallisuutensa loistamisesta iloisten kankaiden ja leikkisän muotoilun kautta. Tärkeää on myös että lapsemme voivat liikkua ja leikkiä vapaasti säällä kuin säällä. Lasten tekniset ulkoiluvaatteet sekä UV-suojatut kesävaatteet ovat tästä hyvä esimerkki. Kukkuukids.fi on perustettu vuonna 2010 ja on siis myynyt lastenvaatteita luotettevasti pian jo 15 vuoden ajan!  Viimeisimpänä uudistuksena olemme laajentaneet toimitusaluettamme muualle Skandinaviaan, Saksaaan sekä Baltian maihin.

Lasten ulkoiluvaatteet

Laatu ja kestävyys: Asetamme laadun etusijalle jokaisessa asussa, jotta voimme varmistaa, että myymämme lasten ulkoiluvaatteet kestävät aktiivista leikkiä. Reima, Molo, Hummel, Minymo ja monet muut tunnetut lastenvaate -merkit tekevät laadukkaita lastenvaatteita niin talveen kuin välikauteenkin.

Toiminnallisuus: Myymiemme lastenvaatemerkkien vaatteissa ja asusteissa on käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka pitävät lapsen olon mukavana ja suojattuna missä tahansa ympäristössä. Esim. Reima lastenvaatteiden kehitystyötä on tehty jo 80 vuoden ajan!

Turvallisuus: Priorisoimme turvallisuuden myymällä vain korkealaatuisista materiaaleista tehtyjä ja laadukkaasti valmistettuja lastenvatteita. Monilla myymillämme merkeillä on laatustandardit koskien mm. haitallisia aineita. 

Ympäristövastuu: Uskomme että myymällä vain laadukkaita ja kestäviä tuotteita voimme osaltamme vähentää ympäristöjalanjälkeämme. Laadukkaat tuotteet kestävät käytössä lapselta toiselle. Monet tuotemerkit kuten Molo, Celavi ja Reima käyttävät myös kierrätysmateriaaleja tuotannossaan.

Suosittuja tuotteita ulkoiluvatteissa ovat mm. vedenpitävät toppahaalarit, toppatakit, toppahousut, kurahaalarit, sadevaatteet ja softshellhaalarit sekä softshelltakit. Myös perinteiset tekniset välikausitakit sekä välikausihaalarit ovat vuodesta toiseen vanhempien hankintalistalla.

Varusta pienet seikkailijasi varusteilla, joita he tarvitsevat tutkiakseen ympäröivää maailmaa ja luodakseen kestäviä muistoja ulkona. Seikkailu odottaa – koska jokainen matka alkaa oikeilla varusteilla!

Lasten lelut

Kukkuukidsillä uskomme, että lapsuus on tutkimisen, luovuuden ja loputtoman mielikuvituksen aikaa. Siksi olemme kuratoineet monipuolisen valikoiman leluja, jotka herättävät uteliaisuutta, herättävät iloa ja edistävät oppimista leikin kautta. Klassisista suosikeista innovatiivisiin uusiin löytöihin – kokoelmassamme on jokaiselle lapselle jotakin, joka lähtee omalle ainutlaatuiselle löytö- ja hauskanpitomatkalleen. Laadukkaiden lelujen valikoimassamme on tuotteita mm. merkeiltä: Goula, Haba, Hape, Oppi&ilo ja Janod.

Lastenvaatteet edullisesti - tarkista Outlet valikoima!

Tuskin kukaan pahastuu jos onnistuu tekemään laadukkaan lastenvaate-löydön edullisesti. Aikaisempien mallistojen lastenvaatteita sekä poistuvia malleja löytyy Outlet kategoriastamme. Lastenvaatteita tytöille ja pojille hyvin edullisin hinnoin löytyy myös jokaisen tuotemerkin kohdalta. Lastenvaatteiden ale -tuotteita löytyy kaikilta myymiltämme lastenvaate-merkeiltä kuten Reima, Molo, Levi´s kids, hummel, Celavi, Minymo ja Creamie. Osta lastenvaatteet edullisesti netistä, toimitamme tilauksesi nopeasti!

Kukkuukids, FacebookKukkuukids, Instagram
tech
Kukkuukids.fi
Kukkuukids
Oravatie 7 A
FI-02270, Espoo
FINLAND
puh. 045 3166855
asiakaspalvelu@kukkuukids.fi
Y-tunnus: 2003705-4
Paytrail